Ce ar fi dacă ai implementa singur CRM în companie?

Mihail Tocovici, fondatorul amoCRM, explică cum să implementezi singur amoCRM 

”Deseori, companiile nu înțeleg că dacă nu au contabil, iar directorul general predă rapoarte, atunci înseamnă că ei au contabil. Pur și simplu, acesta este însăși directorul general sau managerul companiei care îndeplinește rolul și de contabil.

Dacă compania nu dorește să solicite implementarea amoCRM, rezultă că în companie s-a hotărât să devină ei însăși specialiști în implementarea a CRM-ului. Dacă aveți mult timp liber, sau dacă credeți că aceasta este cea mai bună opțiune de a vă folosi timpul, atunci totul este bine. În majoritatea cazurilor, nu folosiți la maxim potențialul CRM-ului”.

Mihail Tocovici, fondatorul amoCRM

cu ce te pute ajuta?

Automatizarea proceselor de business în departamentul de vânzări

PASUL 1. AUDITUL DEPARTAMENTULUI DE VÂNZĂRI

Pentru ca o implementare să conducă la succes, trebuie să se bazeze pe informații detaliate despre companie. Prin urmare, colectăm toate datele necesare și numai după aceea continuăm să optimizăm procesele de afaceri.

PASUL 2. CONFIGURAREA AMOCRM

Setarea contului în amoCRM după specificul afacerii dvs. Crearea și setarea drepturilor utilizatorilor (colegilor și angajaților) atît individual (pentru fiecare angajat), cît și a grupurilor (departamente), limitarea accesului de a vedea toată baza de clienți.

Pasul 3. pâlnii de vânzări (digital pipeline)

Setarea pâlniilor de vânzări, care este ciclul unei vânzări și etapele acestora. Setarea ca fiecare etapă a pâlniilor de vânzări să implice anumite acțiuni automate: creare sarcină, creare tranzacție, expediere mesaj, expediere ofertă, tag automat, etc.

PASUL 4. Integrări tehnice

 Integrarea cu IP Telefonie, poșta electonică, rețele sociale, website, generare oferte comerciale, email template etc. Toate acestea va permite ca orice potențial client va fi adăugat automat în CRM și nu pierdeți nii o potențială vânzare.

PASUL 5. Instruirea Personalului

Instruirea managementului cu privire la analitica datelor, monitorizare proces de vânzări, modificări în program în calitate de Administrator program. Instruirea angajaților cu privire la lucrul cu CRM cum se introduce un nou contact, companie, tranzacție, etc.

PASUL 6. Mentenanță și ajustări

În timpul procesului de lucru oricum apar diferite întrebări la manageri sau administratori, deaceea vom putea să îmbunătățim procesele de business,  să oferim suportul necesar și să vă ajută să asimilați produsul.

Tabac Denis

Tabac Denis

Consultant CRM (detalii tehice)

Responsabil de intregrări CRM cu IP telefonia, website, poșta electronică, rețele sociale, etc. 

Alina Tabac

Tabac Alina

Consultant CRM ( PROCESE DE BUSINESS) 

Responsabil de auditul departamentului de vânzări, elaborare procese de business și automatizări.

dorești o consultație gratuită?

Fiecare model de afacere este diferit și necesită soluții diferite, deaceea noi te putem ajuta datorită experienței ca să găsești soluții potrivite

Click aici